ONLINE STRATEGIE

Waar liggen de online kansen?

Wat is uw egelprincipe?

De kern van het Egelprincipe is het inzicht waarin een organisatie de allerbeste is, of zou kunnen worden. Het gaat niet om wat een organisatie wil . Het Egelprincipe is geen doel, geen strategie of intentie; het is een inzicht.
Het principe bestaat uit het overlappende deel van de volgende drie delen:

TALENT: Waarin is uw organisatie de allerbeste?
ECONOMIE: Op welke brandstof loopt uw economische motor? Waar verdient u geld mee?
PASSIE: Wat roept hartstocht op?

Wat zoeken uw potentiële klanten?

Symbio Marketing onderzoekt voor u welke zoekwoorden uw klanten gebruiken in Google als zij op zoek zijn naar uw producten of diensten. Daarnaast richten wij voor u een luisterstrategie op social media in. Hiermee verkrijgt u meer kennis van de behoeftes van uw doelgroep.

Op welke zoektermen maakt u het meeste kans?

Symbio Marketing weet hoe Google denkt: Google wil het beste antwoord op de vraag van uw klant bovenaan in de zoekresultaten zetten. Symbio Marketing helpt u als ondernemer om uw specifieke kennis over de producten en diensten die u levert, online te delen. Hierdoor eindigt u hoger in de zoekresultaten.

Welke tools kunt u het best inzetten?

Bloggen, E-Mail, Social Media, Google AdWords, Video, etc. Er zijn vele tools die u in kunt zetten om online klanten te werven. U kunt (en hoeft) echt niet al deze tools te gebruiken om online succesvol te zijn, Symbio Marketing helpt u met het kiezen van de juiste tools die op korte en lange termijn rendement voor u opleveren.

Wat is de beste manier om uw online marketing te organiseren?

Online Marketing is vaak goedkoper dan traditionele marketing middelen. Echter vergt het wel meer van uw interne organisatie. Symbio marketing helpt ondernemers met het slim en effectief organiseren van online marketing.

Wilt u hier meer over weten

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail dan nemen we direct contact met u op.

WhatsApp gesprek
Stel een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag over Online strategie?
Stel hem hier en we reageren direct!