Leads to Like gaat verder onder de naam Symbio Marketing

 In Nieuws

Nijmegen, 1 juli 2014 – Vanaf vandaag gaat specialist in online marketing, Leads to Like, verder onder de naam Symbio Marketing. De naamsverandering luidt voor de organisatie een belangrijk hoofdstuk in waarin Symbio Marketing verder gaat op het gebied van online marketing voor mkb ondernemers.

Symbio Marketing is meer

Leads to Like werkte voor bedrijven en instellingen om hun online aanwezigheid en rendement te optimaliseren met de juiste strategie op het gebied van digitale marketing en social media. Hiervoor gebruikten we vooral InCompany online marketing trainingen. Symbio Marketing gaat verder en helpt de mkb onderneming met de formulering van de juiste strategie, maar ook met de uitvoering van online marketing, door gebruik te maken van 9 samenhangende oplossingen.

Een voorbeeld wat Symbio Marketing voor u kan doen

Lodewijk Tromp, Conversion Director van Symbio Marketing: ‘Met Symbio Marketing hebben we de ambitie om online marketing in het mkb naar een hoger niveau te tillen. We zorgen ervoor dat onze met diensten het rendement van de mkb onderneming wordt vergroot. Maar onze echte focus ligt op het waarborgen van de continuïteit van de onderneming op de langere termijn.’

Nieuwe website

Bij de nieuwe naam hoort ook een nieuwe huisstijl en website (symbiomarketing.nl). De website geeft een compleet overzicht van de totale propositie van Symbio Marketing en geeft mkb ondernemers en instellingen inzicht in wat de organisatie voor hen kan doen als specialist in online marketing.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Lodewijk Tromp 06-42133010 of ltromp@symbiomarketing.nl

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail dan nemen we direct contact met u op.

WhatsApp gesprek
Stel een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag over Leads to Like gaat verder onder de naam Symbio Marketing?
Stel hem hier en we reageren direct!