Symbio Marketing uit Nijmegen is officieel Google Partner

 In AdWords, online marketing

Symbio Marketing uit Nijmegen is nu officieel Google Partner. Google Partners zijn bedrijven die gecertificeerd zijn voor Adwords en de Google Partner badge mogen gebruiken. Zo weten klanten dat ze een bedrijf inschakelen dat verstand van zaken heeft en bij de tijd blijft.

WAT BETEKENT DE GOOGLE PARTNER BADGE?
De Google Partner badge is een bevestiging dat Symbio Marketing alle ervaring en deskundigheid bezit die nodig is om professionele online marketing campagnes op te zetten.

PartnerBadge-151030

STRENGE EISEN
Om Google Partner te zijn moet je aan strenge eisen voldoen. Zo moet ten minste één werknemer twee Google AdWords examens succesvol hebben afgelegd. Dit examen moet elk jaar opnieuw worden afgelegd. Daarnaast moet men de afgelopen 90 dagen minstens € 10.000,- aan Adwords tegoed hebben uitgegeven.

VOORDELEN OM GOOGLE PARTNER TE ZIJN
Wij krijgen toegang tot belangrijke informatie om uw AdWords campagne tot een succes te maken. Ook kunnen wij u eenmalig een promotiecode verschaffen die bijdraagt aan een goede start van uw AdWords campagne. Daarnaast mogen wij als eerste de nieuwste ontwikkelingen en functies testen. Op deze manier zijn wij altijd up-to-date en kunnen wij u uitstekend ondersteunen.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over ons partnership met Google? Mail even naar : info@symbiomarketing.nl of bel 024-2600136.

IS UW ADWORDS CAMPAGNE RENDABEL?

LAAT KOSTELOOS CONTROLEREN OF UW CAMPAGNE RENDABEL IS

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail dan nemen we direct contact met u op.

webshop beginnen
WhatsApp gesprek
Stel een vraag via WhatsApp
Heb je een vraag over Symbio Marketing uit Nijmegen is officieel Google Partner?
Stel hem hier en we reageren direct!